Харківські рятувальники розбирають завали зруйнованих будівель у п'яти районах міста

Харківські рятувальники розбирають завали зруйнованих будівель у п'яти районах міста

Укрінформ
Харківські рятувальники розбирають завали будівель, зруйнованих унаслідок ворожих обстрілів, у п'яти районах міста.

Про це у Телеграмі повідомляє ДСНС України, передає Укрінформ.

«За добу з 24 по 25 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу і здійснили 63 виїзди для ліквідації пожеж та розбирання завалів. Проводились пошукові роботи та розбирання завалів у Київському, Шевченківському, Основ'янському, Індустріальному та Московському районах Харкова», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, підрозділи ДСНС протягом дня здійснювали виїзди на гасіння пожеж, спричинених обстрілами житлових багатоповерхівок, приватних, складських та інших будівель, що виникали у Слобідському, Шевченківському, Київському, Індустріальному та Московському районах міста Харкова, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районах області. Співробітниками ДСНС на пожежах було врятовано 4 особи.

Піротехнічні підрозділи ДСНС відпрацювали 42 адреси у місті Харкові та Харківському районі, де знаходились спрацьовані та не розірвані вибухонебезпечні предмети.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Фото: Телеграм ДСНС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-