У Рубіжному за ніч від ворожих обстрілів загинули двоє людей

У Рубіжному за ніч від ворожих обстрілів загинули двоє людей

Укрінформ
У Рубіжному за ніч проти 25 березня двоє людей загинули внаслідок обстрілів російських військ.

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Окупанти гатили цілу ніч. Двоє загиблих рубіжан. Через постійні обстріли рятувальники не могли гасити пожежі, що спричинили обстріли», - написав він.

Гайдай зазначив , що лінія фронту залишається без змін. Найбільше за ніч загарбники відкривали вогонь по Кремінній, Новодружеську, Лисичанську, Попасній, Сєвєродонецьку та Рубіжному.

Там, де війська рф частково зайшли в міста - Попасна та Рубіжне - без змін, ворог не просунувся, міста під українським прапором.

«Внаслідок обстрілів маємо пошкоджені житлові будинки, загоряння в квартирах. В Рубіжному на вулиці виявлено тіла двох загиблих. ДСНС вкрай важко виїжджати на виклики, гасіння пожеж ускладнюється через не вщухаючі обстріли», - зазначив керівник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, за даними міністра оборони Олексія Резнікова, за три тижні активної фази війни російські загарбники вбили 3 000 мирних громадян. Станом на 24 березня було відомо про 128 загибих дітей та понад 170 поранених.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-