Гумконвой, відправлений із Запоріжжя до Мелітополя, загарбники тримали на блокпосту 8 годин

Гумконвой, відправлений із Запоріжжя до Мелітополя, загарбники тримали на блокпосту 8 годин

Відео
Укрінформ
Вранці із Запоріжжя до Мелітополя виїхали 10 автомобілів із гуманітарною допомогою. На російському блокпосту у Василівці гумконвой тримали 8 годин.

Про це під час ефіру у Фейсбуці сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляє Укрінформ.

“О 10.30 гумконвой виїхав із Запоріжжя і мав доставити вантаж до Мелітополя, забрати людей та повернутися до Запоріжжя. На жаль, на межі Василівки росія не пропускала близько 8 години наш гумконвой. Наразі він пройшов блокпост і рухається у бік Мелітополя. Перебуває на відстані 35-40 км. від міста Мелітополя. Якщо більше ніхто не ставитиме жодних перешкод, то протягом години він має прибути у місто”, - сказав Федоров.

До міста везуть медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни для дітей та дорослих. Гуманітарна допомога розрахована як на мешканців міста, так і на Мелітопольський район.

Він також зазначив, що завтра із Мелітополя мають виїхати автобуси з тими, хто хоче покинути місто. Час та місце формування колони мер обіцяв повідомити додатково.

Федоров також заявив, що загарбники продовжують утримувати в підвалі 75-річного батька мелітопольської журналістки Світлани Залізецької. Більше того, сьогодні викрали підприємця.

Раніше повідомлялося, що Федоров разом із його командою зараз перебувають у Запоріжжі. Найближчим часом буде змінено юридичну адресу виконкому Мелітопольської міськради – вона буде зареєстрована у Запорізькій ОВА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-