У Вінниці викрили прихильницю «русского мира» - СБУ

У Вінниці викрили прихильницю «русского мира» - СБУ

Відео
Укрінформ
У Вінниці викрили прихильницю «русского мира», яка підтримувала контакти з бойовиками так званої «ДНР».

Про це у Фейсбуці повідомляє управління СБ України у Вінницькій області, передає Укрінформ.

«У Вінниці СБУ викрила місцеву мешканку, яка свідомо чекала на «руZZкий мір». Під час виконання контррозвідувальних заходів отримано дані про підтримання мешканкою м. Вінниця особистих контактів із бойовиками так званої «ДНР», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 48-річна громадянка України під час спілкування із терористами так званої «ДНР» проводила глорифікацію військових росії і бойовиків незаконних збройних формувань. Називала їх великою і потужною армією, яка має звільнити Україну і в тому числі Вінницьку область.

Спілкуючись із колегами, вона виправдовувала і називала правомірною збройну агресію росії, називаючи її внутрішнім громадянським конфліктом.

Слідчі СБУ проводять досудове розслідування в рамках кримінального провадження по встановленню всіх обставин вчинення вказаною особою злочину передбаченого ст. 436-2 КК України.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-