На Херсонщині загарбники змушують аграріїв виходити на посівну і пропонують договори в рублях

На Херсонщині загарбники змушують аграріїв виходити на посівну і пропонують договори в рублях

Укрінформ
Російські загарбники змушують аграріїв виходити на посівну на Херсонщині, при цьому вони спочатку забрали пальне, а тепер пропонують. Крім того, хочуть укладати договори про співпрацю в рублях.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав депутат облради Сергій Хлань, який нині захищає Україну.

«Мене запитують про посівну. На жаль, на Херсонщині цього року нам не вдасться зібрати врожай, який збирали раніше, це точно. Я знаю приклади, коли окупанти змушують аграріїв працювати і виходити на посівну. Спочатку забрали все пальне, а потім почали пропонувати, крім того, хочуть підписувати договори про співпрацю в рублях. Це не припустимо й ніхто з наших на це не збирається погоджуватись», - зазначив Хлань.

За його словами, в нього особисто окупанти відібрали сільськогосподарське підприємство.

«Сказали, що я фашист і воно мені не потрібне, а обробляти будуть самі», - написав Хлань.

Проте він наголосив, що мешканці області - приклад незламності українців, тому, без сумніву, ми обов’язково заберемо все назад.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники на тимчасово захопленій території Херсонщини погрозами примушують аграріїв до співпраці.

Херсонський політолог Володимир Молчанов вважає, що ввести рубль на Херсонщині росія не зможе, оскільки вони не змогли тут створити «хнр».

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-