Агресор різко збільшив кількість обстрілів Чернігова, пошкоджений аміакопровід

Агресор різко збільшив кількість обстрілів Чернігова, пошкоджений аміакопровід

Укрінформ
Армія рф різко збільшила кількість обстрілів житлових та промислових районів Чернігова, пошкоджений аміакопровід на одному з найбільших підприємств харчової промисловості міста.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обладміністрацій станом на 8:00 про ситуацію в регіонах.

Особливо інтенсивними ворожі обстріли Чернігова були з вечора. Ввечері 23 березня був пошкоджений аміакопровід на одному з найбільших підприємств харчової промисловості Чернігова. На місці працювали ДСНС, попередньо, витоку аміаку не зафіксовано. Населення міста попереджене про порядок дій у разі хімічної загрози. Дані про руйнування внаслідок обстрілів уточнюються.

Вночі повітряні тривоги лунали по всій Київській області. Велися бої в Ірпені та Гостомелі. Постійні артилерійські обстріли. У Фастівському районі ворог обстріляв село Ясногородка. Коцюбинське Бучанського району перебувало під мінометним обстрілом. Інформація про загиблих та поранених серед мирних жителів уточнюється, дані про руйнування відсутні.

На Житомирщині вночі оголошувалося декілька тривог. Ворожа ракета влучила у промисловий об'єкт в Новоград-Волинському районі. Загиблих та травмованих немає.

У Кіровоградській області ніч минула спокійно.

На Дніпропетровщині вночі було кілька нічних тривог, зранку — спокійно.

Ніч у Сумській області, окрім Охтирського району, де тривали бої і рух ворожих колон, пройшла відносно тихо. Інформація щодо руйнувань і постраждалого мирного населення наразі відсутня.

На Харків вночі збільшилася кількість атак військ рф з далеких відстаней, але Збройні сили України перебувають на своїх позиціях, проривів ворога не відбулося. Тривають бої в Ізюмському районі, вчора там були збиті два ворожих літаки. Ввечері російські загарбники обстріляли Старий Салтів, є постраждалі, одна людина загинула.

У Запорізькій області ситуація контрольована, ніч минула відносно спокійно.

На Волині, Вінниччині, Закарпатті, Хмельниччині, Львівщині, Полтавщині, Рівненщині, у Тернополі, Черкасах, Чернівцях, Івано-Франківську ніч була спокійною.

На Луганщині ворог обстрілює Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінну, Новодружеськ, Воєводівку. По околицях Рубіжного агресор завдав удару фосфорними бомбами. Четверо людей загинули, двоє з них діти, і шестеро поранені.

На Донеччині ситуація напружена. В Авдіївці та Очеретиному бої. Вчора російські війська обстріляли Бахмут. Маріуполь залишається у блокаді жоден гуманітарний вантаж жоден не доїхав. У Мар'їнці ворог наступає, але ЗСУ його відкидає.

На Миколаївщині ніч пройшла відносно спокійно, без урахування повітряних тривог. Тривають роботи з підключення знеструмлених населених пунктів до електрики.

Ситуація у Херсонській області залишається складною. Постріли та сильні вибухи лунали вночі у Чорнобаївці. Надходили повідомлення про вибухи у громадах біля Снігурівки та на межі із Дніпропетровщиною. Вчора пізно вввечері загарбники звільнили з полону директора Херсонського обласного музично-драматичного театру, засновника фестивалю "Мельпомена Таврії", депутата Херсонської облради Олександра Книгу.

В Одесі ситуація під контролем. Зранку була повітряна тривога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-