На Закарпатті для затримання переправників нелегалів застосували зброю

На Закарпатті для затримання переправників нелегалів застосували зброю

Відео
Укрінформ
У Закарпатській області переправники нелегалів через кордон намагалися мікроавтобусом наїхати на прикордонників.

Як передає Укрінформ, про це Державна прикордонна служба повідомляє у Фейсбуці.

Біля села Велика Паладь на Закарпатті прикордонники зі співробітниками Виноградівського відділу поліції затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють в організації незаконного переміщення до Угорщини щонайменше 15 громадян України.

“Під час затримання переправники в мікроавтобусі Ford Transit намагалися втекти від прикордонників, при цьому водій скерував транспортний засіб на військовослужбовців Держприкордонслужби, які встигли ухилитися”, - ідеться у повідомленні.

Щоб зупинити втікачів, правоохоронці застосували зброю.

Поліція почала досудове розслідування відносно водія мікроавтобуса за ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

24 лютого президент рф володимир путін розпочав новий етап війни проти України. ЗСУ, підрозділи територіальної оброни та весь народ України встали на боротьбу проти загарбників і завдають суттєвих втрат російським агресорам.

В Україні запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

На період дії правового режиму воєнного стану виїзд з країни громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років забороняється.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-