На Луганщині ворожі обстріли пошкодили 23 будинки

На Луганщині ворожі обстріли пошкодили 23 будинки

Укрінформ
Протягом доби підрозділи ДСНС, які входять до угруповання Об’єднаних сил, здійснили 32 виїзди на ліквідацію наслідків бойових дій у Донецькій і Луганській областях.

Про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, рятувальники ліквідували 16 пожеж, спричинених обстрілами, та врятували трьох людей.

Піротехнічні розрахунки в Донецькій області залучалися протягом доби тричі - у Новоселидівці, Петропавлівці та Нью-Йорку. Під час перевірки цих населених пунктів працівники ДСНС обстежили територію площею 1,21 га та виявили 32 вибухонебезпечні предмети.

У Луганській області піротехніки залучалися чотири рази - у Лисичанську та Привіллі, проте вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Повідомляється, що рятувальники дев'ять разів залучалися для надання допомоги населенню: п'ять у Донецькій області та чотири - у Луганській.

Зокрема, на Донеччині здійснено розбирання завалів, підвезення 20 тонн води для потреб населення, розвантаження та доставлення гуманітарної допомоги (2 т). Врятовано й евакуйовано трьох людей, які потрапили під обстріли.

У Луганській області забезпечено підвезення води загальним обсягом 16 кубічних метрів до Лисичанська та Гірського, розвантаження гуманітарної допомоги в Сєвєродонецьку та евакуацію двох людей.

Зафіксовано пошкодження 31 об’єкта внаслідок потужних обстрілів російськими військами Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська та Воєводівки. Серед них: 10 багатоквартирних та 13 приватних житлових будинків, підприємство "Рубіжанська панчішна мануфактура", Рубіжанський професійний електромеханічний ліцей, господарчі споруди, гаражі та об’єкти інфраструктури.

За добу в Донецькій області евакуйовані 77 людей - із Новогородівки, Авдіївки та Очеретяного.

У Луганській області проведена евакуація 650 людей - із Сєвєродонецька, Лисичанська та Кремінної.

Загалом за період з 24 лютого з населених пунктів Луганської області були евакуйовані 13 533 особи, Донецької області – 5 628.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: ООС, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-