У Хмельницькому пройшов Марш матерів України

У Хмельницькому пройшов Марш матерів України

Фото
Укрінформ
У центрі Хмельницького відбувся марш матерів, учасниці якого виступили проти вбивства українських дітей на війні, яку почала російська федерація. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«У місті Хмельницький відбувся марш матерів України. Десятки місцевих мешканок та вимушених переселенок із дітьми взяли участь у мирному заході, аби сказати «Ні!» дітовбивчій війні, продемонструвати єднання та мотивувати всіх жінок світу наближувати нашу перемогу над російським окупантом», - йдеться у повідомленні.

Фото: Xm-inside

Зазначається, що учасниці заходу під гаслами «Врятуйте наших дітей!», «Матері всього світу, єднайтеся!», «Путін, геть від України!», «Чужих дітей не буває!» пройшли центральною вулицею міста до пам’ятного знака «Ангел Скорботи».

Фото: Xm-inside

Під час ходи хвилиною мовчання вшанували загиблих під час війни дітей, провели спільну молитву за мир в Україні, а діти поклали до пам’ятного знака квіти, іграшки та лампадки.

Фото: Xm-inside

З початку війни в Україні загинула 121 дитина та 167 отримали поранення.

Як повідомлялось, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-