Родичам загиблих від обстрілу аеродрому лучан виділили по 100 тисяч

Родичам загиблих від обстрілу аеродрому лучан виділили по 100 тисяч

Укрінформ
Родинам жителів Луцька, які загинули 11 березня внаслідок російського авіаудару по військовому аеродрому, з міського бюджету виділили по 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради, передає Укрінформ.

«Ці кошти передбачені для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тис. грн сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України. Зокрема, допомогу отримають сім'ї Гринюка Вадима Олеговича та Кошіля Івана Анатолійовича», - зазначено у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня внаслідок обстрілу луцького аеродрому загинули четверо людей. З них двоє лучан - Вадим Гринюк, 1994 року народження, був заступником командира 130 роти охорони та Іван Кошіль, 1987 року народження, стрілець-снайпер взводу охорони цієї ж роти.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-