На Луганщині через дії агресора 35 населених пунктів наразі без світла, 27 - без газу

На Луганщині через дії агресора 35 населених пунктів наразі без світла, 27 - без газу

Укрінформ
На Луганщині через обстріли російським агресором 35 населених пунктів залишаються без електропостачання та 27 – без нормального газопостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Станом на ранок 23 березня в області залишаються знеструмленими 35 населених пунктів – 21 повністю та 14 частково… Газопостачання відсутнє в 27 населених пунктах – у 22 повністю та у 5 частково (загалом це близько 32 550 абонентів)», - написав очільник області.

Він зазначив, що незважаючи на щоденні намагання електриків повернути світло в домівки луганчан, наразі без електроенергії перебуває 99 841 споживач, відключено 590 трансформаторних підстанцій. І російські загарбники продовжують нещадно знищувати енергосистему регіону.

За слоавами Гайдая, ситуація із тепло- та водопостачанням залишається незмінною та дуже тяжкою.

Він нагадав, що за минулу добу, 22 березня, обстрілами росіян на Луганщині пошкоджено 15 будинків – 12 багатоквартирних та 3 приватних, а також господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-