У Каховці загарбники викрали ще одного мешканця – забрали з вулиці

У Каховці загарбники викрали ще одного мешканця – забрали з вулиці

Укрінформ
У Каховці Херсонської області російський агресор продовжує викрадати людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

«Вчора, 22 березня, в районі магазину «Хрум-Хрум» по вул. Жука близько 13 години військовими рф було викрадено каховчанина Прусаєва Ігоря Олександровича 1999 року народження», - йдеться у повідомленні.

Наразі місцезнаходження Прусаєва невідоме, зазначають у громаді.

Як написав у Фейсбуці каховський журналіст Олег Батурін, свідки розповіли, що російському агресору чимось не сподобався молодий чоловік, який йшов з матір'ю додому. Його схопили і відвезли в невідомому напрямку. Мати падала на коліна, голосно плакала, благала відпустити сина.

«Вони відводять кудись її сина, а мати стоїть на колінах, плаче. Ця картина й досі у мене перед очима», - цитує Батурін свідка цієї події.

Батурін розповів, що 22 березня в Каховці було неспокійно.

Російські агресори заїхали в місто зранку, виставили імпровізовані блокпости в різних частинах міста - зупиняли проїжджаючі автівки, перевіряли документи, бігали по деяким будинкам и квартирам. Орієнтовно в 14 годині вчора російські військові виїхали геть з міста. Поки їх не тут не помітили знову.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські окупанти викрали директора Чорнянського ліцею Таврійської міської ради Віктора Кудлая. Також серед зниклих – іспанський волонтер Маріо та активіст з Нової Каховки Сергій Цигіпа.

Напередодні повідомили про викрадення російським агресором старости Старої Збур’ївки та ще одного жителя Нової Збур’ївки. 22 березня, військовими рф зі свого помешкання було викрадено мешканця Каховки Миколу Шахаєва, 1985 року народження.

Раніше російські загарбники відпустили каховського журналіста Олега Батуріна, доля якого була невідома з 12 березня. Він був у полоні майже вісім днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-