На Миколаївщині десантники збили російську крилату ракету

На Миколаївщині десантники збили російську крилату ракету

Укрінформ
На Миколаївщині наші десантники збили російську крилату ракету, яка могла впасти на Кропивницький.

Про це у Фейсбуці повідомила 80-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, передає Укрінформ.

«Українські десантники під час бойового чергування, підрозділ ППО, в небі над селом у Миколаївській області, зафіксував і влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету, яка летіла в напрямку м. Кропивницького. Навіть страшно уявити, скільки б могло загинути цивільних людей, якби 400 кг тротилу (що несла в собі ракета- вбивця), впали на мирне місто», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що високобюджетну російську крилату ракету знищено, а отже, ворог - росія та її армія - стали ще біднішими (що пришвидшить крах путінського режиму).

Наші воїни своїм вдалим пострілом з ПЗРК вкотре продемонстрували ворогу, що не треба йти на нашу землю, залітати в наше небо і заходити в наше море, підсумували в бригаді ЗСУ.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-