По бомбосховищах Сєверодонецька та Лисичанська волонтери розвозять картоплю та м’ясо

По бомбосховищах Сєверодонецька та Лисичанська волонтери розвозять картоплю та м’ясо

Укрінформ
На Луганщині по бомбосховищах обстрілюваних російськими загарбниками міст Сєверодонецьк та Лисичанськ волонтери розвозять картоплю та м’ясо птиці.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Луганщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги. Зокрема, декілька тонн картоплі та м’яса птиці. Волонтери розвозять картоплю та м’ясо птиці по бомбосховищах Сєверодонецька та Лисичанська», - написав очільник області.

Він зазначив, що російський агресор знищує продовольчі склади та магазини, б’є по людях в чергах, аби інші боялися вийти по хліб.

«Однак ми намагаємося забезпечити всі потреби населених пунктів Луганщини у продуктах харчування, ліках, засобах першої необхідності. Працюють команди волонтерів з усієї України. Вони доставили декілька тонн їжі – картоплі та м’яса птиці», - повідомив голова ОВА.

Він звернувся до волонтерів Сєверодонецька та Лисичанська у зв’язку з тим, що ці продукти необхідно якомога швидше рознести людям, які ховаються у бомбосховищах – їх тисячі, долучитися до доброї справи.

«Врятуємо життя містян разом!», - наголосив Гайдай.

24 лютого рф розпочала масштабне вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-