На Херсонщині російські загарбники продовжують викрадати людей

На Херсонщині російські загарбники продовжують викрадати людей

Укрінформ
На Херсонщині російські окупанти викрали директора Чорнянського ліцею Таврійської міської ради Віктора Кудлая. Серед тих, хто зник, – іспанський волонтер Маріо, активіст з Нової Каховки Сергій Цигіпа.

Про це повідомляють у соцмережах херсонці, передає Укрінформ.

«21 березня викрадено директора Чорнянського ліцею Віктора Кудлая», - йдеться у повідомленні у групі Таврійської міської територіальної громади в Фейсбуці.

Зазначається, що на сьогоднішній день інформація про місцезнаходження Кудлая відсутня.

Також херсонські ЗМІ та користувачі соцмереж повідомляють про зникнення у Херсоні волонтера з Іспаніі Маріо (Мар'яно Гарсія Калатаюд). Херсонці пишуть, що востаннє його бачили ще 19 березня.

12 березня зник активіст з Нової Каховки Сергій Цигіпа.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники відпустили каховського журналіста Олега Батуріна, доля якого була невідома з 12 березня і який був у полоні майже вісім днів.

Також 22 березня вони відпустили одного з затриманих на мітингу 21 березня у Херсоні - директора комунального закладу «Херсонський академічний обласний театр ляльок» Херсонської обласної ради Віктора Гаврилюка.

24 лютого рф розпочала масштабне вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-