На Вінниччині лікарні відновили планові госпіталізації та операції

На Вінниччині лікарні відновили планові госпіталізації та операції

Укрінформ
На Вінницькій області медичні заклади відновили планові госпіталізації та операції.

Про це у Фейсбуці повідомляє департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА, передає Укрінформ.

«Щодня до нашого департаменту звертаються мешканці із питаннями про відновлення планової госпіталізації у медичних закладах. Тому з 21 березня лікарні відновлюють планову роботу. Заклади охорони здоров’я терапевтичного профілю при плановій госпіталізації мають бути завантажені в середньому на 60%, а хірургічного профілю - на 40%», - повідомила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Винницької ОВА Ольга Задорожна.

За її словами, медичні заклади області працюють у посиленому режимі і продовжують надавати громадянам допомогу в умовах війни. Тут намагаються максимально розширити спектр послуг для пацієнтів, адже лікування потребують не тільки мешканці Вінниччини, а й вимушені переселенці.

Посадовиця зазначила, що у лікарнях створений запас медикаментів, медичних виробів, а також розхідних матеріалів, інфузійних розчинів тощо.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося вторгнення російських військ в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-