Загарбники вкрали останню “швидку” в Тростянці

Загарбники вкрали останню “швидку” в Тростянці

Укрінформ
Учора російські загарбники викрали останній автомобіль екстреної медичної допомоги Тростянецької лікарні.

Про це розповів у вечірньому зверненні в Телеграмі керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

“Сьогодні було угнано останній автомобіль екстреної медичної допомоги, який був на території Тростянецької лікарні, і вже станція меддопомоги в місті залишилася без жодного спеціалізованого транспорту, без жодного автомобіля швидкої допомоги. Ми знаємо, що лікарня була піддана обстрілам, розуміємо, що сьогодні знищена інфраструктура міста, його життєзабезпечення”, - сказав керівник ОВА.

Окремо зупинився Живицький на ситуації, яка склалася у Тростянецькій громаді у самому місті і навколишніх селах. Він розповів, що там уже третій тиждень продовжується терор російських фашистів і, на жаль, вони не зупиняються: одні йдуть на ротацію, а приходять інші — ще більш безжалісні.

“Але ми вже знаємо, що у Тростянця нарешті є шанс бути звільненим. Нам усім треба разом винести те страшне горе, що зараз відбувається у Тростянецькій громаді. Це справжній геноцид, це блокування населеного пункту, це якесь нелюдське терористичне ставлення до мирних мешканців, які нічим ніколи не загрожували”, - сказав Живицький.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-