На Херсонщині загарбники обстріляли будівлю старостату Зеленівки та понівечили майно

На Херсонщині загарбники обстріляли будівлю старостату Зеленівки та понівечили майно

Укрінформ
У селищі Зеленівка, в тимчасово окупованому Херсоні, російські окупанти обстріляли будівлю старостату, понівечили майно, а також забрали продукти харчування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонської міської ради з посиланням на старосту Зеленівського старостинського округу Олексія Уманського.

Зазначається, що днями у мережі з’явилися фото обстріляної окупантами будівлі старостату у Зеленівці, а слідом ширилися чутки, що селище захоплена військами РФ й на адмінбудівлі розміщений триколор. Уманський спростував інформацію та заявив, що Зеленівка - це Україна. 

«На адміністративній будівлі Зеленівського старостинського округу Херсонської міської ради, як було два прапори, так і є: один – Державний, другий – Херсонський. Ніякого окупантського прапора не було і немає. Зеленівка – це частина Херсонської міської територіальної громади, це - Україна !», - зауважив староста. 

Також він уточнив, що окупанти дійсно проникли в будівлю старостату, але лише обстріляли її, покрали й понівечили майно, а також забрали продукти харчування. 

Результати проникнення загарбників до старостату
Результати проникнення загарбників до старостату

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-