На Херсонщині російські агресори викрали мера Берислава

На Херсонщині російські агресори викрали мера Берислава

Укрінформ
На Херсонщині російські агресори викрали міського голову Берислава Олександра Шаповалова та ще одного місцевого активіста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Херcонської ОВА Геннадій Лагута.

«У суботу, 19 березня, близько 11 години дня рашисти викрали міського голову Берислава Олександра Шаповалова та ще одного місцевого активіста», - поінформував Лагута.

Зазначається, що вони перебувають у полоні, вчора Олександру Шаповалову дозволили зателефонувати рідним та заспокоїти їх. Чоловік має проблеми із серцем, важко переніс захворювання на коронавірус, зазначив Лагута.

Точні місця знаходження Шаповалова та інших полонених невідомі, скоріш за все, вони перебувають у Новій Каховці, де їх утримують росіяни, написав Лагута.

Він запевнив, що разом із центральною владою з’ясовують всі обставини та роблять все можливе, аби всі, хто зараз перебуває у полоні росіян, повернулися додому.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-