Загарбники відпустили журналістів та видавця, яких затримали сьогодні у Мелітополі

Загарбники відпустили журналістів та видавця, яких затримали сьогодні у Мелітополі

Укрінформ
Журналістів МВ-холдингу, а також видавця Михайла Кумка разом з родиною, яких російські загарбники сьогодні затримали в Мелітополі, відпустили після "профілактичних" розмов та публічного розголосу.

Про це голова НСЖУ Сергій Томіленко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Видавця Михайла Кумка та членів його родини (дружину Віру Кумок та доньку Тетяну Кумок), випускового редактора Євгенію Борян, журналістів Юлію Ольховську та Любов Чайку сьогодні затримували озброєні люди у Мелітополі. Зараз всі на волі", - написав Томіленко.

За його інформацією, родину видавця Михайла Кумка з Мелітополя загарбники зрештою відпустили після затримань, профілактичних розмов і публічного розголосу.

"Відпустили! Вони йдуть. Особисті телефони вилучили", - зазначила у коментарі НСЖУ генеральний директор МВ-холдингу Ганна Медвідь.

Національна спілка журналістів України засуджує залякування та тиск на журналістів, який здійснюють російські загарбники у Мелітополі, Бердянську, Херсоні.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-