У Херсоні російські військові продовжують займатися мародерством - соцмережі

У Херсоні російські військові продовжують займатися мародерством - соцмережі

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому Херсоні російські військові продовжують займатися мародерством, в одному з районів міста вони вирвали за допомогою вантажівки «Z» грати та пограбували магазин.

Про це повідомляють у Фейсбуці херсонці, передає Укрінформ.

«У Херсоні без змін – відважні воїни "братського народу" продовжують звільняти наші магазини у прямому розумінні! Вчора ввечері вони провели блискучу військову операцію в селищі Текстильний: вирвавши за допомогою вантажівки "Z" грати, вони рішуче і сміливо перемістили бендерівські продукти/алкоголь/цигарки, що містяться на полицях, у вантажівку армії мародерів рф!», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на обурення місцевих жителів «безстрашні воїни» трохи постріляли з автоматів, «внаслідок військової операції втрат у живій силі та техніці немає».

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Херсоні російські війська здійснювали мародерство у багатьох аптеках та магазинах.

У місті систематично відбуваються мітинги проти російського агресора.

Президент Володимир Зеленський відзначив спеціальним званням "Місто-герой" Херсон.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-