Викрадені військами рф голопристанці повернулися додому

Викрадені військами рф голопристанці повернулися додому

Укрінформ
Двоє голопристанців, що були викрадені російським агресором, коли забезпечували громадський порядок у громаді, повернулися додому.

Про це голова Голопристанської міської ради Олександр Бабич заявив у відеозверненні до громади у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ті два представники нашої громади, два хлопці, які стояли в нас і забезпечували громадський порядок, вже вони вдома, їх повернули, відпустили, трохи пом’яли, але вони цілі», - сказав Бабич.

За його словами, чоловіки сповнені бадьорості і готові продовжити свою почесну місію з охорони громадського порядку.

Раніше Бабич повідомив, що на Скадовському перехресті: приїхав автомобіль російських окупантів, що поставили питання людям, які перебували на території пункту охорони громадського порядку місцевої громади. Агресори звинувачували голопристанців у тому, що ті, начебто, відстежують «якісь колони». Як підкреслив Бабич, це безпідставні звинувачення, проте двох чоловіків російські військові забрали з собою.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-