Війська рф за добу зруйнували 12 житлових будинків на Луганщині

Війська рф за добу зруйнували 12 житлових будинків на Луганщині

Укрінформ
На Луганщині російські війська продовжують обстрілювати Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасну. За добу зруйновано або пошкоджено 20 об'єктів, зокрема 12 житлових будинків, загиблих не виявлено.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"Росіяни знов відкривали щільний вогонь по Сєвєродонецьку, Рубіжному, Попасній. Наші міста міцно тримають оборону, ЗСУ б’ють ворога. Але знов маємо близько 20 пошкоджених або зруйнованих об’єктів, з яких 3 багатоквартирні та 9 приватних житлових будинків, продовольчий склад, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

В ОВА поінформували, що внаслідок учорашніх обстрілів загиблих не виявлено, поранених двоє – в Попасній та Комишувасі. З-під завалів урятовано п’ятьох людей.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині не залишилося жодного населеного пункту, який би не постраждав від обстрілів російських загарбників.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Сергій Гайдай, телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-