Поліція евакуювала двох французьких журналістів з Чернігова

Поліція евакуювала двох французьких журналістів з Чернігова

Укрінформ
З обстрілюваного російськими загарбниками Чернігова евакуювали двох французьких журналістів.

Як передає Укрінформ, про це SPILKA News повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що Національна поліція забезпечила успішну евакуацію мирного населення з Чернігова - загалом 12 автомобілів. Зокрема, до Києва дісталася і знімальна група телеканалу France-2, суспільного національного телеканалу.

«Із Чернігова порятовано журналістів Агнес Ваграмян та Суфіана Яссіна. Поліцейським медійники розповіли, що в Україні працювали раніше в Одесі, тепер у Чернігові. Після евакуації вже планують їхати до Бучі та Ірпеня», - йдеться в повідомленні.

Національна спілка журналістів України зауважила, що опікується безпекою українських та міжнародних журналістів та відзначає зусилля поліції та армії щодо убезпечення працівників ЗМІ. Наскільки це можливо в умовах війни, яку веде росія на території України.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники відпустили каховського журналіста Олега Батуріна, доля якого була невідома з 12 березня.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-