У зоні ООС за минулу добу рятувальники евакуювали 135 осіб

У зоні ООС за минулу добу рятувальники евакуювали 135 осіб

Укрінформ
Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, за минулу добу евакуювали 135 громадян.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба операції Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

Упродовж минулої доби підрозділи ДСНС, які входять до складу Об’єднаних сил, здійснили 36 виїздів на ліквідацію наслідків бойових дій.

Зокрема були ліквідовані 2 пожежі.

Також рятувальники відпрацювали 28 заявок щодо обстеження відкритих територій, приватних та багатоквартирних житлових будинків на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Усього були залучені 13 одиниць техніки та 44 працівники ДСНС.

Піротехнічні розрахунки в Донецькій області залучалися 6 разів до обстеження території на наявність вибухонебезпечних предметів.

У ході перевірки була обстежена територія площею 1,12 га у населених пунктах Покровськ та Гнатівка. У результаті виявлені 59 вибухонебезпечних предметів.

Піротехнічні розрахунки в Луганській області залучалися 22 рази до обстеження приватних житлових та багатоквартирних будинків на виявлення вибухонебезпечних предметів у Лисичанську, Рубіжному, Новодружевську, Сєвєродонецьку.

Також проведене обстеження газової магістралі "Строймаш" - Малорязанцево довжиною 3 км. У результаті перевірки вибухонебезпечні предмети виявлені не були.

У Луганській області чергові відділення ДСНС забезпечили підвезення води та гуманітарної допомоги в Рубіжне та Лисичанськ.

У Донецькій області забезпечене підвезення технічної та питної води в населені пункти Гостре, Торецьк та Вугледар. У Донецькій області 20 березня були евакуйовані 65 осіб, у Луганській - 70 осіб.

Загалом від початку війни в Україні з населених пунктів Луганської області евакуйовані близько 12534 особи, з населених пунктів Донецької - близько 5003 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у зоні ООС упродовж минулої доби були відбиті сім атак російських загарбників. Загальні втрати живої сили противника становили близько 170 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-