На Полтавщині паліїв сухої трави відправили копати траншеї

На Полтавщині паліїв сухої трави відправили копати траншеї

Укрінформ
У Полтавській області за кілька днів затримали сімох паліїв сухої трави. Їх оштрафували та призначили по 15 діб громадських робіт, під час яких доведеться копати траншеї.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Ну що ж, друзі, знайшлися чергові "добровольці" копати траншеї. Днями правоохоронці затримали сімох чоловіків за підпал сухостою. Ми попереджали, але з першого разу не дійшло. Тому тепер ці "герої-палії" будуть застосовувати свої навички для оборони області. 15 діб громадських робіт + кожному штраф по 6150 грн", - написав Лунін.

Він відзначив, що лише за останні два дні в області виникло 35 пожеж на відкритих територіях, через що було знищено майже 70 гектарів рослинності. Ліквідовувати загоряння довелося 131 пожежнику, залучили 28 одиниць техніки.

"І це у воєнний час, коли рятувальникам Полтавщини разом із колегами доводиться розбирати завали в Харкові, витягати людей, гасити пожежі. Не треба додавати їм роботи!, - наголосив начальник Полтавської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-