У Херсоні на мітингу російські загарбники глушили патріотічні пісні містян своєю музикою

У Херсоні на мітингу російські загарбники глушили патріотічні пісні містян своєю музикою

Відео
Укрінформ
Херсонці на мирному мітингу співали патріотичних пісень, російський агресор безуспішно намагався їх заглушити.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на місцевих мешканців.

“Херсонці спочатку зібралися на площі Свободи біля кінотеатру “Україна”, потім вони почали переходити проспект Ушакова, що розділяє площу, на іншу сторону, де розташована будівля ОДА/облради. Цю будівлю нині окупували російські агресори і навколо неї стоять озброєні військові та їхня техніка. Коли люди почали рухатися через проспект, на проїжджій частині саме з'явилася військова російська техніка. Херсонці стали навпроти і не пропустили російського агресора по проспекту Ушакова - транспорт розвернувся і поїхав геть”, - розповіли херсонці.

У той же час цивільний транспорт херсонці пропускали. Автівки медиків люди вітали криками “Дякуємо лікарям!”.

Люди тримали у руках написані від руки плакати: “Україна вам не по zубах”, “Рашисти - ви вбивці дітей!”, “З нами правда, з нами народ”, “Це моя земля”, “Херсон - це Україна!” та інші.

Люди прийшли на мітинг разом з дітьми.

Сьогодні на площі включали патріотичні пісні, Державний Гімн України, люди співали і самі. Російський агресор намагався заглушити це, включаючи свою музику, проте пісні та речівки від херсонців звучали голосніше. Херсонці обурювалися, спілкуючись між собою, що цинічні російські військові, які вбивають в Україні дітей, включають, зокрема, дитячі пісеньки, щоб заглушити голос містян.

Під час мітингу люди вигукували “Слава воїнам ЗСУ!”, “Миколаїв, ми з тобою!”, “Маріуполь, ми з тобою!”, “Окупанти!”, “Слава Україні! Героя слава!” та інші патріотичні гасла. Також вони використовувати відомі антипутінські речівки.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-