Російські загарбники викрали заступника мера Енергодара

Російські загарбники викрали заступника мера Енергодара

Укрінформ
Міська влада Енергодара відмовилась від співпраці з загарбниками. Російські військові викрали першого заступника мера міста.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

“Окупанти, які не домоглися від міської влади жодної співпраці, пішли на відверті злочинні дії. Викрадено першого заступника міського голови Івана Самойдюка! В якому він перебуває стані, нам не відомо! На зв’язок не виходить зі вчорашнього дня. А сьогодні ми отримали підтверджену інформацію про те, що його цинічно викрадено!”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники також розпочали фізичний, психологічний тиск на активних в своїй публічній діяльності мешканців Енергодара.

Міський голова Енергодара звернувся до громадян з проханням максимально об’єднатися, підтримати Енергодар, який був і залишиться Україною! Людей просять прийти о 14:00 до будівлі міської ради, аби заявити про свою категоричну незгоду щодо викрадення та утримання у неволі громадян України.

Як повідомляв Укрінформ, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко сказав, що одна зі стратегій російської федерації - це викрадення людей з подальшою спробою залякування та прикриття ними, як живим щитом.

Як повідомлялося, у посольстві Сполучених Штатів Америки засудили арешти та викрадення українських посадовців та активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-