На Чернігівщині за добу внаслідок обстрілів виникло 13 пожеж

На Чернігівщині за добу внаслідок обстрілів виникло 13 пожеж

Укрінформ
У Чернігівській області за минулу добу зареєстровано 24 пожежі, з них 13 виникли через обстріли російською армією населених пунктів.

Про це повідомив голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус у Фейсбуці із посиланням на інформацію облуправління ДСНС, передає Укрінформ.

"За останню добу в області зареєстровано 24 пожежі, з них 13 — через обстріли російською армією населених пунктів (6 — житлові багатоповерхівки, 2 — приватні житлові будинки, 5 — промислові об’єкти)", - йдеться у повідомленні.

Загалом від початку війни в області ліквідовано 309 пожеж, з яких 228 виникли через обстріли. Врятовано 44 людини, з них 10 дітей.

Повідомляється, що група піротехніків ДСНС за добу 24 рази виїжджала для знешкодження боєприпасів, що не розірвались. Від початку війни загалом в області виявлено та вилучено 91 вибухонебезпечний предмет.

У Чернігові через ураження об’єктів критичної інфраструктури та активні бойові дії відсутнє електро-, тепло- та водопостачання, газопостачання здійснюється частково. По змозі проводяться відновлювальні роботи.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська під вигаданим приводом "денацифікації" та "демілітаризації" України обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-