Царьов запропонував здати Кривий Ріг ворогам, Вілкул відправив його слідом за російським кораблем

Царьов запропонував здати Кривий Ріг ворогам, Вілкул відправив його слідом за російським кораблем

Укрінформ
Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул дав зрозуміти колишньому однопартійцю, сепаратисту Олегу Царьову, що не буде співпрацювати з російськими загарбниками.

Відповідь на пропозицію щодо співпраці Вілкул оприлюднив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Пішов на х@й, зрадник, разом зі своїми господарями", – написав він.

Вілкул також оприлюднив допис Царьова, в якому той говорить, що російські солдати вже підійшли до Кривого Рогу, та пропонує співпрацю з рф задля "збереження міста та життя городян".

Олександр Вілкул очолює військову адміністрацію Кривого Рогу із 26 лютого 2022 року. До того був головою Дніпропетровської ОДА у 2010-2012 роках, народним депутатом України кількох скликань. Був членом "Партії регіонів" та "Опозиційного блоку".

Колишній народний депутат від "Партії регіонів" Олег Царьов переховується в РФ від слідства за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із Росією під час захоплення Криму.

Із 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-