У Запоріжжі сталася стрілянина під час комендантської години

У Запоріжжі сталася стрілянина під час комендантської години

Укрінформ
У Запоріжжі під час дії комендантської години правоохоронці помітили в місті автомобіль, який ігнорував вимоги та намагався втекти. Правоохоронці здійснили кілька пострілів, одна людина загинула.

Про це у Телеграмі повідомляє речник Запорізької ОВА Іван Арєф'єв, передає Укрінформ.

"Під час здійснення патрулювання, приблизно о 20:00, екіпаж помітив автомобіль, що рухався назустріч. На вимоги зупинитись авто різко розвернулося та почало прискорюватись. Екіпажем патрулювання були вжиті заходи до зупинки автомобіля - звукові та світлові сигнали, однак водій не відреагував та продовжив рух. Відтак представник Територіальної оборони зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря з автомата АК-74 і лише потім - кілька пострілів у бік автомобіля, з метою його примусової зупинки", - розповів Арєф'єв.

Внаслідок цього оборонець влучив у багажне відділення автомобіля, де перебували 2 чоловіки, один з яких отримав вогнепальне поранення правої половини грудної клітини і був госпіталізований до лікарні, а інший отримав поранення в область поперекової області і помер в кареті швидкої допомоги. Водій автомобіля ушкоджень не зазнав.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 119 ч.1 КК України.

Наразі не розголошується інформація щодо загиблого та постраждалого.

Правооронці закликають запоріжців дотримуватися правил поведінки під час комендантської години.

Відповідно до розпорядження голови Запорізької обласної військової адміністрації, на території міста Запоріжжя в період з 16:00 19.03.2022 до 06:00 21.03.2022 введено комендантську годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-