У Харкові зруйновані майже 600 багатоповерхівок

У Харкові зруйновані майже 600 багатоповерхівок

Укрінформ
У Харкові ворожа артилерія прицільно б’є по житлових кварталах, зруйновано майже 600 багатоповерхівок.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Фейсбуці.

"25 день протистояння: Ворожа артилерія прицільно б’є по житлових кварталах Харкова. Російські окупанти день за днем продовжують цинічне знищення житлового фонду міста та його інфраструктури. Зруйновано майже 600 багатоповерхівок, тисячі родин залишилися без даху над головою. Харків’яни хоч і змушені ховатися від обстрілів в підвалах, але не втрачають сили духу та віри у своїх захисників", - ідеться у повідомленні.

У харківській поліції підкреслили, що правоохоронці щодня розвозять гуманітарні вантажі містом та по громадах області. Люди отримують найнеобхідніше: гарячу їжу, хліб, теплі речі, ліки, предмети гігієни. Під час евакуаційних заходів поліцейські супроводжують транспортні засоби, забезпечують громадянам безпечне пересування містом до залізничного вокзалу та інших місць збору вимушених біженців.

"Криміногенна ситуація в місті знаходиться під постійним контролем. Чітко та злагоджено працюють усі підрозділи харківського гарнізону. Щодня на патрулювання вулиць заступає кілька десятків екіпажів поліції. Вони підтримують правопорядок, слідкують за дорожнім рухом, перевірять підозрілих осіб. Організовано нещадну боротьбу з мародерством. Поліцейські щодня викривають осіб, які зазіхають на чуже майно. Загалом з початку військового вторгнення ворога на територію України харківська поліція затримала більше півсотні осіб за скоєння тяжких та майнових злочинів", - підкреслили у поліції.

Поліція нагадує, що постійні обстріли міста залишають після себе багато небезпечних предметів: нерозірваних снарядів, частин ракет. Про такі знахідки необхідно терміново повідомляти поліцію за телефоном 102 або телефонувати на номер 101 до Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Не зважаючи на складні умови несення служби та значне перевантаження працює служба поліції «102». Оператори в цілодобовому режимі приймають виклики від населення для організації оперативного реагування. Багато інформації надходить на чат-бот @Kharkiv102_bot, яка відразу обробляється та відпрацьовується територіальними підрозділами поліції. Якщо вам потрібна допомога та захист - негайно телефонуйте 102, або на інші номери екстреного зв‘язку з поліцією", - підкреслили у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 19 березня від обстрілів російської армії в Рубіжному Луганської області загинуло троє людей, двоє з них - діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-