На Київщині учора вдалося евакуювати понад три тисячі осіб – ОДА

На Київщині учора вдалося евакуювати понад три тисячі осіб – ОДА

Укрінформ
Учора на Київщині змогли продовжити евакуацію людей з найнебезпечніших точок області по двох напрямках – Броварському та Бучанському.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Київська ОДА у Фейсбуці.

«До Броварів вже повернулися 45 автобусів з евакуйованими людьми – загалом вдалось врятувати близько 2500 осіб. З Бучі до Білогородки в повному складі повернулися сім автобусів. Це близько 320 людей. Приєднувалися до колони й приватні легкові машини. Серед евакуйованих – 25 дітей, люди літнього віку (8 лежачих) та бабуся 106 років. Також ми маємо інформацію, що була евакуація від Романківського мосту. Звідти забрали близько 300 осіб, з них 5 людей літнього віку, 5 тяжко поранених. Сьогодні автобусами та авто вдалося евакуювати більше 3000 осіб. За увесь час евакуації врятовано більше 50 тисяч людей», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, окрім того, вдалося доправити й гуманітарну допомогу до Бучі – медикаменти, одяг, воду та їжу для людей, які поки не можуть евакуюватися.

Водночас в КОДА додали, що не запрацював гуманітарний коридор до Бородянки. Там ведуться активні бойові дії. Евакуаційна колона не доїхала до людей через постійні обстріли та змушена була повернутися.

Як повідомляв Укрінформ, передмістя столиці готове дати відсіч російським загарбникам. Для відсічі ворога проводяться всі необхідні заходи - укріплюються блок-пости, спостережні пункти, зводяться нові фортифікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-