У Рубіжному і Попасній йдуть бої, людей вдалося евакуювати

У Рубіжному і Попасній йдуть бої, людей вдалося евакуювати

Укрінформ
На Луганщині українські захисники очікують на потужне підкріплення, що дозволить повибивати ворога із зайнятих ними позицій.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Зараз тривають бої в Рубіжному та Попасній, однак нам вдалося звідти евакуювати людей. Я вірю в наші Збройні сили – ми очікуємо на потужне підкріплення. Це дозволить повибивати росіян із зайнятих ними позицій», - написав очільник області.

Він зазначив, що сьогодні, 19 березня, на Луганщині евакуюють людей і домовляються про безпечну доставку наступних гуманітарних вантажів.

«Фури заповнюємо догори – їжею, медикаментами, засобами гігієни, одягом», - уточнив Гайдай.

Як повідомлялося, у Луганській області на 19 березня була домовленість про евакуацію населення автобусами із Сєвєродонецька, Рубіжного, Попасної та Лисичанська.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан прибув в Україну та розпочав працювати над питанням воєнних злочинів росії проти українців.

Фото: Сергій Гайдай, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-