У Рубіжному з-під завалу зруйнованого ворогом будинку дістали двох загиблих дітей та жінку

У Рубіжному з-під завалу зруйнованого ворогом будинку дістали двох загиблих дітей та жінку

Укрінформ
У Рубіжному на Луганщині з-під завалу зруйнованого російськими загарбниками будинку рятувальники дістали загиблих двох дітей та жінку, ще одну дитину врятували.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє ДСНС України.

«19 березня внаслідок обстрілу сталося руйнування житлового будинку в місті Рубіжне, що на Луганщині, під завалами опинилися люди… З-під завалів спочатку дістали двох дітей без ознак життя, рятувальники зробили серцево-легеневу реанімацію, але, на жаль, по прибуттю працівники екстреної медичної допомоги констатували смерть дітей. Рятувальники продовжили розбирати завали та знайшли ще жінку та дитину. Наразі медичні працівники констатували смерть жінки. Дитину врятовано, її стан стабільний, задовільний», - повідомили рятувальники.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-