На Миколаївщині за добу до лікарень потрапили майже 70 людей, які постраждали від обстрілів

На Миколаївщині за добу до лікарень потрапили майже 70 людей, які постраждали від обстрілів

Укрінформ
Через обстріли російськими військами міст і сіл Миколаївщини за минулу добу до лікарень госпіталізовано 68 осіб, серед яких одна дитина.

Про це у Телеграмі написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

«Вчора рашистські окупанти підло вдарили ракетами по наших сплячих військових. Рятувальна операція на місці продовжується й дотепер. На жаль, є загиблі і поранені. За минулу добу до лікарень Миколаївщини було госпіталізовано 68 осіб, серед яких 1 дитина», – йдеться у повідомленні Замазєєвої.

За її словами, усі поранені отримують необхідну допомогу. «Наш гуманітарний штаб «Світлі справи» вже зібрав для лікарень, де знаходяться постраждалі, ліки і інші необхідні речі, які передамо у медзаклади», – написала голова облради.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях перебуває 221 людина з тих, хто постраждали від атак окупантів на Миколаївщину.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-