У Запоріжжі через ворожі обстріли загинув рятувальник, ще п'ятеро - поранені

У Запоріжжі через ворожі обстріли загинув рятувальник, ще п'ятеро - поранені

Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок обстрілів російською армією цивільного об'єкта у с. Наталівка загинув пожежник, ще 5 - поранені.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС у Запорізькій області, передає Укрінформ.

"Зранку 18 березня рятувальники вирушили на ліквідацію пожежі на цивільному об’єкті у с. Наталівка Запорізької області, яка виникла внаслідок обстрілів російською армією. Під час гасіння загоряння ворог здійснив повторний обстріл в епіцентр займання. Рятувальники опинилися у смертельній небезпеці. На жаль, внаслідок вибуху загинув наш вогнеборець – старший пожежний 4 ДПРЧ Євген Донець", - зазначили у відомстві.

Отримали поранення та травми різного ступеня важкості ще 5 співробітників ДСНС, які зараз перебувають у медичних закладах.

Як повідомлялось, сьогодні в передмісті Запоріжжя росіяни обстріляли з реактивних систем залпового вогню “Смерч” військовий полігон, один із заводів і кар’єр, що прилягає до нього. Внаслідок цього на території заводу виникла пожежа.

З 24 лютого російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-