У Запоріжжі створили гуманітарну

У Запоріжжі створили гуманітарну "гарячу лінію" для повідомлень про зниклих людей

Укрінформ
На базі “Запорізького обласного контактного центру” створена гуманітарна “гаряча лінія”. 

Про це у Фейсбуці повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За розпорядженням голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха на базі “Запорізького обласного контактного центру” створена гуманітарна "гаряча лінія", - йдеться в повідомленні.

За телефонами (0800-503-508) можна передати інформацію про неправомірне затримання окупаційними силами рф громадян України, іноземних громадян та осіб, які перебувають на тимчасово непідконтрольних територіях, органам влади України, або зниклих цивільних осіб", - йдеться у дописі.

Крім цього, робочі групи та штаби “гарячих ліній” створять у всіх районах області. Зокрема, на місцевому рівні для розгляду звернень громадян залучатимуть представників релігійних, благодійних та громадських організацій, а також волонтерів для надання допомоги людям, які перебувають на відповідних територіях.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-