Російські війська пошкодили на Запоріжжі сім навчальних закладів

Російські війська пошкодили на Запоріжжі сім навчальних закладів

Укрінформ
У Запорізькій області внаслідок обстрілів з року російських військових пошкоджено 7 закладів освіти.

Про це у Телеграмі Запорізької ОВА повідомляє директорка Департаменту освіти та науки Людмила Бухаріна, передає Укрінформ.

"Наразі у Запорізькій області у результаті військової агресії РФ пошкоджено 7 закладів освіти (2 училища, 4 школи та 1 дитячий садочок)", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що усі заклади освіти задіяні як центри надання соціальної допомоги і є своєрідними соціальними хабами, які нині надають прихисток евакуйованим та внутрішньо переміщеним особам із Запорізької області і сусідніх областей.

Що стосується освітнього процесу, то відповідно до рекомендацій МОН і за розпорядженням голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха, освітній процес тимчасово призупиняється.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-