Генконсульство Польщі у Вінниці призупинило роботу

Генконсульство Польщі у Вінниці призупинило роботу

Укрінформ
Генеральне Консульство Республіки Польща у Вінниці призупинило роботу.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

«Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Даміана Цярціньскі визнав безпрецедентне порушення міжнародного порядку через російську агресію проти України. І через те, що наразі ситуація не є безпечною, Генеральне консульство призупинило свою діяльність у Вінниці на невизначений термін», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідні послуги надаватимуть Міністерство закордонних справ Республіки Польща та Генеральне консульство Республіки Польща у Львові.

Водночас Цярцінські запевнив, що, незважаючи на зміну способу своєї діяльності, Польща продовжує підтримувати Україну на міжнародній арені та безпосередньо надає допомогу всім потребуючим, незалежно від віку, національності та походження.

Як повідомляв Укрінформ, Прикордонна служба Польщі 18 березня поінформувала, що з 24 лютого з України до Польщі прибули 1 999 565 людей.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-