У Харкові продовжують гасити пожежу на ринку «Барабашово» після ворожого обстрілу

У Харкові продовжують гасити пожежу на ринку «Барабашово» після ворожого обстрілу

Фото
Укрінформ
У Харкові рятувальники продовжують гасити пожежу на ринку "Барабашово", викликану обстрілами з боку військ рф.

Площа пожежі склала 7 га, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Харківській області.

"Триває ліквідація пожежі, що сталася 17 березня в одному з найбільших торговельних центрів міста Харкова... Площа пожежі складає близько 7 га. Горять торговельні павільйони та частково пошкоджено 2 житлових будинки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ДСНС, усі зусилля підрозділів служби порятунку направлені на недопущення розповсюдження полум'я на житловий сектор та інші суміжні об'єкти. Загалом врятовано понад 10 житлових будинків.

На місці події працює 21 одиниця пожежно-рятувальної техніки та близько 100 осіб особового складу ДСНС.

Загалом за минулу добу, 17 березня, на Харківщині рятувальники здійснили 42 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

Як повідомляв Укрінформ, торгові павільйони у різних місцях ринку загорілися внаслідок обстрілу. Виклик до служби порятунку надійшов близько о 14:00. Під час гасіння пожежі ворог завдав повторного удару. Двоє рятувальників отримали численні осколкові поранення, один із них від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-