Поблизу Одеси збили ворожий безпілотник

Поблизу Одеси збили ворожий безпілотник

Укрінформ
Підрозділ Протиповітряної оборони ЗСУ збив ворожий безпілотник у районі Одеси.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«17 березня поблизу Одеси було помічено російські кораблі, які під час демонстраційного шикування на безпечній відстані зазнали втрати. Як повідомили увечері 17 березня в Оперативному командуванні «Південь», під час цієї демонстрації не сили, а власного безсилля по штурму Одеси ворог втратив літальний апарат типу «Орлан-10», - зазначив Братчук.

За його словами, вдень російські кораблі шикувалися біля узбережжя: «Це був спосіб певного психологічного тиску на нас усіх з метою, щоб наші системи оборони відкрили свої позиції, але марно».

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко заявив, що рф не полишає надії висадити морський десант на одеське узбережжя.

«Противник все ще має наміри здійснити висадку морського десанту, але переміщення ворожих кораблів здійснюється лише для залякування мирних мешканців... Якщо вони все ж таки наважаться висадитися, то залишаться там, де й вчорашні літаки», - сказав Марченко у відеозверненні.

24 лютого російський президент путін  розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-