Під час евакуації з Попасної війська рф обстріляли автобус

Під час евакуації з Попасної війська рф обстріляли автобус

Відео
Укрінформ
На Луганщині під час евакуації населення з Попасної російський агресор відкрив вогонь по автобусу, але людей вдалося вивезти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Із Попасної навіть під вогнем росіян вдалося евакуювати людей… Під час евакуації росіяни відкрили вогонь по автобусу, пошкодили двері. Дякую водію і супроводжуючим співробітникам поліції за хоробрість», - написав очільник області.

Він зазначив, що навіть за наявності «зеленого коридору» вивезти людей з Гірського чи Попасної вкрай небезпечно, подекуди доводиться прориватися крізь щільні обстріли російської армії. Ще важче, коли «режим тиші» відсутній. Але сьогодні евакуаційному автобусу вдалося доїхати до Попасної і врятувати місцевих жителів, які кілька днів жили в бомбосховищі.

Автобусом людей доправили на один із залізничних вокзалів Донеччини, звідки вони поїздом вирушать у західні регіони країни, підсумував Гайдай.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-