На Кіровоградщині змінюють алгоритм сповіщення повітряної тривоги

На Кіровоградщині змінюють алгоритм сповіщення повітряної тривоги

Укрінформ
У Кіровоградській області відтепер сирени звучатимуть до 20 хвилин на початку тривоги і не більше 5 хвилин, сповіщаючи про її відбій.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

«Відсьогодні, з нуля годин, діятиме новий алгоритм сповіщення повітряної тривоги. На початку повітряної тривоги сирена звучатиме 15 – 20 хвилин. Потім замовкатиме. Відбій тривоги звучатиме до 5 хвилин», - повідомив Райкович.

Він додав, що усі канали телебачення, радіо, соціальні мережі, месенджери, які були попередньо задіяні для сповіщення тривоги, працюватимуть за діючою схемою.

«Дуже прошу вас, особливо молодших, хто добре володіє гаджетами, попередити усіх навколо про ці зміни. Звертаюсь до усіх журналістів, блогерів, адміністраторів популярних телеграм каналів, часто повторювати це повідомлення, щоб люди звикли до змін», - зазначив Райкович.

Відомо, що досі в області сирени лунали від початку і до завершення повітряної тривоги.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото з відкритих джерел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-