У Дергачах не припиняються обстріли рф – зруйновані будинки, є загиблі і поранені

У Дергачах не припиняються обстріли рф – зруйновані будинки, є загиблі і поранені

Укрінформ
На території Дергачівської тергромади, що на Харківщині, тривають бойові дії, відомо щонайменше про трьох загиблих і п'ятьох поранених мешканців.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Дергачів В'ячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

"На території громади тривають бойові дії, через які страждає місцеве населення. Протягом доби 16 березня окупаційна армія інтенсивно обстрілювала житлові квартали селища Слатине. Двоє слатинчан загинуло, ще п’ятеро отримали важкі поранення. Під вечір активізувалися обстріли Дергачів, у результаті яких зруйновано декілька приватних будинків. Є інформація щонайменше про одного загиблого у місті", - написав Задоренко.

За його словами, деякі люди, що ховалися у підвалах, опинилися під завалами. Працівники ДСНС здійснюють заходи для порятунку цих осіб та ліквідації наслідків ворожих бомбардувань.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-