На Луганщині війська рф взяли у полон заступника керівника ВЦА міста Щастя

На Луганщині війська рф взяли у полон заступника керівника ВЦА міста Щастя

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники взяли у полон заступника керівника Щастинської міської ВЦА Володимира Тюріна - забрали і вивезли в невідомому напрямку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Російські окупанти беруть в полон мирних мешканців Луганщини… Володимир Тюрін - заступник керівника Щастинської міської ВЦА зник 4 березня. Окупанти забрали його і вивезли в невідомому напрямку, зв‘язку з ним немає», - написав очільник області.

За його словами, щодня на окупованих територіях зникає безліч активістів з проукраїнською позицією, їхня доля невідома.

«Мішок на голову - так росіяни намагаються скорити наших людей… Орки ставлять українців перед вибором: або визнати «расійську власть» публічно і працювати на загарбників, або не визнаєш - і тебе відправляють воювати проти України, і третє – розстріл», - пояснив Гайдай.

Він висловив сподівання, що Тюрін - живий та скоро його обміняють і він повернеться до родини.

Наразі Україна посилює роботу по визволенню захоплених в полон цивільних українців, Україна своїх не кидає, підкреслив керівник ОВА.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Сергій Гайдай, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-