Керувати обороною Київщини буде Олександр Павлюк

Керувати обороною Київщини буде Олександр Павлюк

Укрінформ
У Київській обласній військовій адміністрації сталися зміни в керівництві.

Про це у спільній заяві в Телеграмі повідомили колишній і нинішній голови Київської ОДА Олексій Кулеба й Олександр Павлюк, передає Укрінформ

«Маю честь представити вам нового очільника Київської обласної військової адміністрації, генерал-лейтенант та досвідчений офіцер, герой України який керував операцією об'єднаних сил. Київська область - форпост оборони нашої столиці. На даному етапі керувати захистом нашої області буде військовий з досвідом. Я впевнений, що Олександр Олексійович зможе організувати роботу в області на найвищому рівні. Я залишаюся в команді військової адміністрації і продовжу працювати над гуманітарними питаннями. Ми багато, що встигли зробити, але тим не менш, ще більше роботи у нас попереду. Нашої допомоги чекають в багатьох містах та селах України», - сказав Кулеба.

Павлюк запевнив, що стратегію захисту області уже розробили.

«Дякую нашому державному керівництву за довіру. Маю честь очолити стратегічно важливий регіон, Київщину, в такий непростий для України час. Головна задача - це оборона області та захист нашого населення. Я знаю що і як робити: стратегічне бачення наших дій уже сформоване. Дякую Олексію Володимировичу за вдале керівництво та ефективність рішень. Він залишається в команді та продовжить працювати на благо області. Буде займатися вирішенням гуманітарних питань та життєзабезпечення регіону. У воєнний час кожен на своєму місці займатиметься для забезпечення всього необхідного населення України», - зауважив новий очільник київської ОДА.

Як повідомлялося, найбільш небезпечними напрямками на Київщині залишаються Житомирська траса, Буча - Ірпінь - Гостомель, Макарів та північ Вишгородського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-