У Калуші люди навколішки зустріли двох загиблих у війні Героїв

У Калуші люди навколішки зустріли двох загиблих у війні Героїв

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті у місті Калуш люди навколішки з лампадками та національною символікою зустріли загиблих Героїв, бійців 10-ї гірсько-штурмової бригади Володимира Кушлика та Ігоря Чошка.

Про це повідомляє Калуська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 16 березня 2022 року, мешканці Калуської міської територіальної громади з лампадками, квітами та національною символікою навколішки зустрічали загиблих Героїв, бійців 10-ї Гірсько-штурмової бригади Володимира Кушлика та Ігоря Чошка», - повідомляє Калуська міська рада.

Тут зазначають, що прощання із загиблими Героями відбувається у Палаці культури «Мінерал». Чин похорону розпочнеться 17 березня о 12.00 год.

Володимиру Кушлику було 25 років. Він пішов добровольцем в 10-у гірсько-штурмову бригаду. Чошку Ігореві нещодавно виповнилося 45. Він - батько трьох синів, найменший – другокласник. Обидва брали активну участь у Революції Гідності та ООС. Разом пішли служити на фронт відразу після вторгнення росії в Україну.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-