На Київщині внаслідок обстрілів виникла пожежа на хлібному виробництві

На Київщині внаслідок обстрілів виникла пожежа на хлібному виробництві

Укрінформ
Внаслідок обстрілів російськими загарбниками на Київщині у Вишгородському районі виникла пожежа на хлібному виробництві, рятувальники її вже локалізували.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Телеграмі.

"Київська область: 16 березня о 10:42 внаслідок обстрілів у Вишгородському районі у виробничо-складській будівлі хлібних виробів виникла пожежа", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що о 12:42 пожежу локалізовано на площі 1 тисяча квадратних метрв. Жертв та постраждалих попередньо немає.

Як повідомлялося, станом на 15 березня, під час активних бойових дій загинули 17 рятувальників, один досі перебуває в полоні російських загарбників. Із початку війни підрозділи ДСНС виїздили на виклики близько 12 тисяч разів, у тому числі понад 5 тисяч виїздів - на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-