У Борисполі попрощалися з Народним героєм України полковником Валерієм Гудзем

У Борисполі попрощалися з Народним героєм України полковником Валерієм Гудзем

Фото
Укрінформ
У Борисполі Київської області попрощалися з Народним героєм України полковником Валерієм Гудзем, який загинув 12 березня у Луганській області.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У церемонії взяли участь рідні, близькі, побратими та посестри, друзі та всі, хто знав та служив під командуванням Валерія Гудзя.

Генерал-майор Олександр Голоднюк від імені головнокомандувача ЗСУ вручив родині грамоту скорботи та пошани на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних сил.

"Схиляюсь перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна", - зазначив у зверненні до родини головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний.

Полковник Валерій Гудзь з 2014 року до 2017 року був командиром 3-го батальйону 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців та заступником командира 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Упродовж 2018-2020 років був командиром 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила 24 ОМБр імені короля Данила. Після цього став слухачем Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну повернувся у 24-ту бригаду для підсилення.

Валерій Гудзь мав беззаперечний авторитет серед військовослужбовців, у 2016 році здобув звання Народний Герой України.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня в Мукачеві попрощалися із загиблим на війні командиром 128-ї бригади Андрієм Літуном, якому посмертно присвоєно звання "Герой України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-